手土産にもおすすめのオリジナルカステラ

手土産にもおすすめの
オリジナルカステラOriginal castella perfect for the gifts

1900年に長崎で創業されたカステラの老舗「文明堂」とコラボレーションした、
シャングリ・ラ ホテル 東京特製のカステラです。エグゼクティブ スーシェフ 岡村直也が、
素材の持ち味と伝統を融合させ作り出した至高の一品をお楽しみいただけます。
Savour our original Castella cake in collaboration between traditional Japanese confectioner Bunmeido and Executive Sous Chef Naoya Okamura.

文明堂と共同開発

Bunmeido Collaboration

カステラの老舗店「文明堂」とともに作り上げた、他では手に入らないこだわりのカステラ。選び抜いたシンプルな素材の持ち味を活かした、日本の伝統を感じる特別な和菓子です。
We partnered with the famous traditional Japanese confectionary "Bunmeido" to produce this signature, with simple ingredients but brings flavors and taste that you can never imagine.

甘く、リッチな味わい

Taste the Japanese sweetness

大自然の中で育つ葉山養鶏場の若鶏が産んだ卵を使い、口どけの良い濃厚な甘みのしっとりとしたカステラに仕上げました。多めのざらめを使うことで、よりリッチな味わいに。
Free ranch eggs laid by hens in Hayama poultry farm, the wholesome richness and moisture of this cake comes from pure flavors of the handpicked ingredients. One of Chef Okamura's favorite item on the list.

シェフこだわりのお菓子

Chef's recommendation

熟練の職人が手間暇かけて、一つ一つ丁寧に手焼きしました。エグゼクティブ スーシェフ 岡村直也のこだわりのレシピで生み出される、至高の一品をお愉しみください。
Each castella is carefully handmade by skilled craftsmen. Enjoy the supreme taste created by Executive Sous Chef Naoya Okamura with his secret recipe.